Мариана Попова за Веселин Плачков: Такива мъже са на изчезване

В колата пеят „ Синеоке теменужке“, „Балонче хвърковато“, забавляват децата

03 май 2021 г.

Снимка: принтшот bTV

Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков се завърнаха във фокуса на медиите покай новите си творчески проекти. Въпреки, че голямото им семейство от години живее в Плевен, в последните седмици те често са телевизионни гости.
На Великден гостуваха в студиото на bTV.
Двамата са от 5 години семейство и заедно отглеждат 3 момичета. Най-голямата - 11-годишната Мария-Магдалена, от първия брак на Мариана, в момента е в Англия. При тях са дъщерята на Веселин - Андрея и най-малката – Екатерина, която е общото им дете.

А, за да е пълен комплектът

имат още кокер шпаньол и коте

В традицията на празника двамата разказаха за голямото си семейство, за организацията на живота и работата си през последната година.
„Възхищавам се на всичко в Мариана. Тя е талант - по-талантлива е от двамата. И винаги е права“, призна с подкупваща усмивка актьорът.

Мариана пък смята, че Веселин е от вида мъже, които са на изчезване. „Силен. Здраво стъпил на земята. От тези мъже, които вече ги няма“. 
Явно са постигнали хармония и синхрон в дома, въпреки че той звучи

като коктейл от различни тоналности

Най-честите им спорове са за кучето. Мариана го глези и му разрешава да се качва на дивана, а Веселин е строг и се сърди. Към децата обаче Мариана е по-строга от него.
Артистичното семейство разчита на помощта на дядо, когато са заети и работят. Налага им се често да пътуват. Хитовете в колата им са „Синеоке теменужке“, „Зайченцето бяло“ , „Балонче хвърковато“ , които пеят заедно.
Момичетата не проявяват особен интерес към музиката. Особено голямата Мария-Магдалена.
„Тя не обича музиката, защото музиката отне майка ѝ“ , обяснява Марияна и си припомня времето, когато тя е имала много професионални ангажименти и не е можела да ѝ отделя достатъчно време и внимание.

Сега Мариана представя новата си песен „Истина“ и новия албум, който подготвя, а заедно с Веселин репетират и пиеса, която Здрава Каменова е написала

специално за тях двамата

„Махнах се от държавния театър, защото имам претенции да играя, това, което трябва да играя“, лаконично обясни Плачков, очевидно доволен от новата постановка.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа