Майката на Кейт Мидълтън организира виртуална Коледа с внуци си

Заедно с Джордж, Луи и Шарлот ще подреждат елхата онлайн

14 ноември 2020 г.

Снимка: Instagram

Майката на Кейт Мидълтън – Карол Мидълтън, която има агенция за тържества - Party Pieces, този път ще организира виртуална Коледа с внуците си, пише The Daily Mail. 
Всяка година агенцията ѝ е затрупана с поръчки преди коледните и новогодишните празници, но в пандемията с коронавирус и по време на локдауна, положението е различно. Във Великобритания отново е въведен локдаун, а големите семейства няма как да празнуват заедно. Поне повечето от тях.
Карол обаче няма да помрачи празничното настроение в дома и ще се срещне виртуално с децата, внуците и роднините си.
Тя е решена да подрежда елхата заедно с внуците си - Джордж, Луи и Шарлот, макар и

с помощта на Zoom

Снимка: Instagram

„Може би няма да се съберем заедно за Рождество Христово. След една такава година като 2020 сме длъжни да помним кое действително е важно.
За мен например е важно,

моето семейство да се чувства свързано, едно цяло

По традиция внуците ми помагат да наредим елхата. Тази година ще им се обадя и по видеовръзка ще решаваме коя играчка къде да сложим.
Работата по нашите коледни колекции ми донесе много радост и се надявам да успеем да помогнем на всички вас да изпитате същите чувства. От календар на събитията до коледни украшения и

пълни с изненади коледни чорапи

Party Pieces предлага всичко, което е нужно за настъпващия сезон. Надяваме се да бъде безопасно и да донесе щастие на всеки “, написа 65-годишната Карол в Instagram-страницата на своята компания.

Снимка: Instagram

Карол разказа и за една специална традиция в тяхното семейство. Понеже тя много обича коледните елхи, взема толкова, колкото ѝ е възможно и ги съхранява своята Bucklebury Manor. След това всеки от внуците получава собствена елха – може да я сложи в стаята си и да е украси според вкуса и желанието си.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа