Меган Маркъл взе тъмнокожа детегледачка за Арчи

Младата майка най-накрая изглежда доволна

23 август 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Меган Маркъл е много доволна от новата детегледачка, която ще се грижи за Арчи, поне за момента. Тя ще е трета поред, след като уволни предишните две. Преди няколко седмици херцогинята на Съсекс успя да намери нова домашна помощничка, на която да повери детето си, съобщава Express.

Новата дететгледачка, чието име още не е известно, пътува заедно със семейството. Папараци успяха да я снимат как се качва в самолета за Ница заедно с тях, Известно е, че Меган Маркъл, принц Хари и малкият Арчи са на гости на Елтън Джон във Франция.

Според британската преса новата дететегледачка е успяла да намери правилния поход не само към 4-месечния наследник, но и към майка му, която е известна със своята несговорчивост.
Хейтърите на Меган, които набират все повече теми за коментар, въобще не вярват в подобна идилия. И според Express те вече правят облози колко време новата гледачка ще се задържи на работа.
Отново благодарение на снимката на папараците стана ясно, че тя е чернокожа.
Това е първият случай в историята на Великобритания когато тъмнокожа помощничка ще се грижи за кралски престолонаследник.

Според вътрешен източник на изданието жената обожава малкия Арчи и се вписва добре в семейството, без да дразни Меган и принц Хари. „Те смятат, че е дар от Бога“, пише Express.

Преди месец Меган заведе бебе Арчи на състезание по поло, в което участваше татако му. Това стана повод за коментари от хейтъри, че не държи бебето правилно и, че е оставила главичката му огряна от слънцето. 
Снимка: Guliver / Getty

В задълженията на новата гледачка ще влиза да помага с храненето на Арчи и да го слага да спи, но тя няма да живее в имението Фрогмор заедно със семейството.

След катот Меган Маркъл уволни 2 домашни прислужнички, всяка от тях разказа пред журналисти, че да се работи със съпругата на принц Хари е изключително трудно, защото не им разрешава да правят и крачка, без да е съгласувана с нея и без тя да е одобрила. Освен това херцогинята изисквала безпрекословно изпълнение на нейните разпореждания и подчинение. Силно се дразнела, ако нещо не се случи така, както тя го иска.
Меган не искала да оставя Арчи насаме дори с най-високо квалифицираните помощнички. Затова така дълго е избирала кой да се грижи за бебето.

Според пресата, новата детегледачка е много по-умна от предишните две, защото не показва емоции и не издава своето мнение. Тя ще придружи семейството в Африка през есента. Въпреки, че има и много скептични, които са убедени, че дотогава има много време и детегледачката едва ли ще се задържи толкова дълго.

Мона Василева 

Коментари
Последни видеа