Мила Йовович към съпруга си: „Това е ураган, пътешествие, невероятен опит“

С любовно признание по случай 10-годишнината от сватбата

24 август 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Мила Йовович поздрави съпруга си с 10-годишнината от сватбата и върна лентата на спомените към първата им среща.
На 22 август Йовович и съпругът ѝ режисьорът Пол Андерсън имаха кръгла годишнина – празнуваха 10 години семеен живот.
По този повод актрисата публикува в Instagram дълго признание в любов и семейна снимка.

Снимка: Instagram

„Поздравявам моя забележителен съпруг с 10-годишнината от сватбата ни! Гледам какви сме сега и какви деца сме били, когато се срещнахме за първи път.
Навярно е ясно колко път сме извървели заедно. Какво щастие е да живея заедно с теб толкова години. Това е ураган, пътешествие и наистина невероятен опит!
Когато гледам снимката на нашата първа среща, не мога да повярвам, че толкова години назад съм открила такъв специален човек , който ме обича – дебела или слаба, който ме харесва и иска да е с мен през всички тези години, който обожава нашите деца от самото им раждане и, който е неотлъчно до мен всяка минута, всеки ден.
Не мога да повярвам колко ни е провървяло, че в нашия живот има такъв всеотдаен татко. С твоята любов и подкрепа, приятелство и страст, талант и ум – ти просто си нереален! Ти си най-добрият мъж, за който само можех да мечтая. Напомням си това всеки ден. Обичам те“
, написа тя.

Припомняме, че Мила и Пол се запознават през 2001 година по време на снимките на  „Заразно зло“ . Пол Андерсън е режисьор на лентата, а Йовович изпълнява главната роля. След 7- годишна връзка , през 2009 г. , те сключват брак. За Мила това е трети брак. Предишните ѝ два са с Люк Бесон и Шон Андрюс.
Двамата със съпруга ѝ възпитават 2 дъщери - Евър на 11 и Дашиъл на 4 години.

Снимка: Guliver / Getty

Те очакват скоро и ново попълнениев семейството
Ще имат трето дете - момиченце, за което актрисата съобщи в началото на август в Instagram, след като през 2017 година тя преживя тежко спонтанен аборт.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа