Миранда Кер празнува втория рожден ден на сина си

Бившата съпруга на Орландо Блум показа атмосферата на празника

08 октомври 2021 г.

Снимка: Instagram

Миранда Кер и вторият ѝ съпруг, милиардерът Евън Шпигел, отпразнуваха втория рожден ден на най-малкия им син Майлс. Звездата на подиума показа в социалните мрежи тортата и атмосферата на детското парти, но не показа сина си, пише Hello.


Снимка: Instagram

„Днес отпразнувахме втория рожден ден на нашия скъп Майлс. Той е нашият ангел, който изпълва този свят и сърцата ни със светлина и любов“, написа Миранда в мрежата.
38-годишната Миранда Кер е многодетна майка, има три момчета.
Бившият модел и "ангел" на Victoria's Secret роди третия си син Майлс през октомври 2019 г., Той е второто дете, което Миранда роди, след като се омъжи за Евън Шпигел. Първият им общ син – Харт, се роди на 7 май 2018 г., Той носи името на дядото на Евън.

Снимка: Instagram

От 2010 до 2013 г., Миранда беше омъжена за Орландо Блум. По време на брака им се роди Флин Кристофър.
Сега Кер и Блум поддържат приятелски отношения и освен това Миранда смята настоящата съпруга на бившия си съпруг, певицата Кейти Пери за своя добра приятелка. Кер също наскоро призна, че Блум се разбира добре с настоящия ѝ съпруг.

„Евън и Орландо наистина се разбират, както и аз и Кейти, така че това е такава благодат и не би трябвало да е по-различно. Такава връзка може да бъде хармонична, наистина хората могат да бъдат достатъчно мили един към друг“ написа Миранда.


Снимка: Instagram
За връзката между Миранда Кер и Евън Шпигел се заговори през юли 2015 г., след като на една улица в Лос Анджелис папараците забелязаха влюбените да се държат за ръце.
През следващия месец Миранда и Евън предприеха първото си съвместно пътуване. Шест месеца след началото на връзката, Евън се запозна със сина на Миранда от брака му с Орландо Блум - Флин.
През май 2016 г. двамата купиха общо имение за 12 милиона долара, за да започнат да живеят заедно, а през юли обявиха годежа си.

 

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.