Моника Белучи навръши 58, снима се с дъщерите си

Чаровната Дева и малката Леони са истинско копие на майка си

01 октомври 2022 г.

Снимка: Getty

 

Една от най-желаните жени на планетата, която празнува рожден ден на 30 септември, остава все като женствена и привлекателна. На празника си Моника Белучи, която навърши 58, се снима с дъщерите си и пусна снимките в социалните мрежи.
На тях се вижда, че Дева и малката Леони са истинско копие на майка си. И докато чаровната Дева краси кориците на модни списания и я виждаме често, 12-годишната Леони за сега обича да стои зад камерата – не пред нея и се изявява като фотограф.

Дева и Моника на корица на Vogue
Снимка: Instagram

Моника Белучи е не само актриса, но и модел - повече от 30 години тя е неизменната муза на марката Dolce & Gabbana.

Пикът на популярността ѝ дойде през 90-те години. Въпреки че Кейт Мос въведе и наложи болезнената слабост, Белучи имаше армия от фенове на тези, които ценят женските форми и естествената сексуалност.
През 2010 г. в онлайн проучване актрисата беше призната за най-желаната жена на планетата, припомня Parents.
И тя се превърна в основната фантазия на мъжете, въпреки че не отговаряше на идеалните стандарти за модел. С височина от 168 сантиметра, в различни периоди теглото ѝ варира от 63 до 68 килограма. Но мерките ѝ винаги са били 90-60-90.

През 1996 г. на снимачната площадка на филма "Апартаментът" тя среща Венсан Касел. Двамата не се влюбват от пръв поглед. Напротив, актьорът смята Моника за „безмозъчен аматьор“ и ѝ казва това в очите, а тя в отговор го нарича сноб.
В един момент омразата им се превръща в страст и в началото на 2000-те сключват брак. Стават една от най-горещите двойки в Холивуд. Бракът им продължава 14 години, но през 2013 решават да се разделят. .

Сега в семейството на Моника расте достоен заместник. Голямата ѝ дъщеря Дева, най-скъпо платеният тийн модел, покорява модните подиуми.

Снимка: Instagram

Тя много прилича на известната си майка. Тя има същите чувствени устни, тъмна кожа, гъста къдрава коса. Точно като мама, Дева е отличен пример за позитивност на здравословното тяло. Тя не се подлага на диети, предпочитайки женствени форми.
Малката дъщеря на Моника все още е в сянка. За разлика от по-голямата си сестра, която блести на Седмицата на модата в Париж и кориците на лъскавите списания, 12-годишната Леони живее живота на обикновена тийнейджърка.

Снимка: Instagram

Тя не седи в социалните мрежи, дори на снимките на папараците рядко се вижда.
Момичето обича да прекарва време със семейството си и периодично почива с баща си и новата му съпруга Тина Кунаки.
На семейни снимки тя рядко се вижда и защото предпочита да бъде фотограф, отколкото да се снима.
Тя е наследила от майка си красиви тен, плътни устни, гъста коса и изразителни очи. На 12 години Леони вече е доста висока – почти 160 сантиметра и има стройна фигура. Нищо чудно като порасне и тя да иска да стане модел.

 

 

 

Коментари
Последни видеа