Нарекоха Меган Маркъл „лоша майка“

Хейтъри обсъждат в мрежата родителските ѝ умения

18 юли 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Родителите винаги са критикувани от околните и всеки се чувства задължен да им дава съвети как „правилно“ да си гледат децата.
За известните и популярни личности коментарите са двойно повече.
Тези дни младата майка Меган Маркъл получи първата си порция „дружелюбни“ коментари в мрежата. 
И то защо? Защото, според наблюдателни и опитни майки, тя не държи правилно бебето си Арчи.

Снимка: Guliver / Getty

Преди дни Меган Маркъл и принц Хари посетиха благотворителна игра на поло.
Снимки на кралското семейство бяха разпространени от големите агенции и веднага попаднаха и в интернет. И там естествено бяха обилно коментирани от тролове. 
Поразително е колко много ужаси могат да бъдат открити от „зорките“ им очи, които анализираха кадрите, запечатали щастливите родители заедно с 2-месечното бебе.

И коментарите не закъсняха. „Меган държи детето си някак неестествено. Както на нея ѝ е удобно“, „Тя въобще не е в час, как трябва да се носи 2-месечно бебе“, възмущаваха се други. 
Трети отидоха дори по-далеч в жлъчните коментари: „ Сякаш е лишена от майчински инстинкт. Главичката на бебето се люлее, а телцето му виси неестествено. Дори шапчица не му е сложила, за да го защити от слънцето!“

Снимка: Guliver / Getty

В защита на младата майка с компетентно мнение излиза водеща британска педиатърка – д-р Люси Шримптън, експерт по детския сън и водеща предаване за родители, която обясни, че Меган се справя много добре.
„Тя отлично поддържа тялото на Арчи с дясната ръка, а главичката му лежи удобно на гърдите ѝ. Тази поза е много удобна за бебето и то може да слуша майчиното сърце. Това е отличен начин бебето да бъде носено“, коментира тя.

Източник: Express, адаптация Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа