Наум Шопов спортува в гараж

Актьорът пазарува веднъж на 5 дни, семейството му стига само до двора на кооперацията

24 март 2020 г.

Снимка: Instagram Tea Minkova

Добрина и солидарност по време на карантина – съседите отстъпиха гаража си на Наум Шопов, за да има къде да тренира. Фитнесът е ключова част от ежедневието на актьора,

Който в нормални времена е в залата по мининум 4 пъти седмично

и той побърза да си оборудва местенце за упражнения с подръчни средства. „Имам много мили съседи, дадоха ми и  гуми, които да използвам за подложка като правя мъртва тяга, да не блъскам по бетона. Много съм щастлив, защото сега и да ни зарбанят за излизаме от вкъщи въобще, ще мога да си тренирам.“, сподели във влог в YouTube канала си Шопов.

Половинката му Теа Минкова пренесе апела си за спорт у дома в Instagram. „Покажи ни твоите начини да запазиш добра физическа, а и психическа форма.

Това може да е като практикуваш йога или фитнес онлайн, тренираш с книги

Бутилки с вода..изобщо с каквото се сетиш.“, написа тя до кадър, в който прави упражнения с ластици на педя разстояние от дъщеричката си Амая. Вече десетина дни социалният ѝ живот с бебето е ограничен до затворения двор на кооперацията, като при всяко напускане на дома и Теа, и Наум са дегизирани с маски, очила и носят дезинфектанти.

Семейството сподели с последователите си в социалните мрежи, че пазарува веднъж на пет дни, прехвърлило е цялата си комуникация онлайн и гледането на сериали вечер е основното им забавление.

Цеци Илиева

Коментари
Последни видеа