Нети открива биологичната си майка в Германия

Актрисата намира сестра си в bTV преди 2 години, а баща си - в обща компания на плажа

09 април 2020 г.

Снимка: "Търси се", bTV

Актриса Антоанета Добрева, по-известна като Нети, разбира, че има сестра преди две години, и това е водещата на bTV Александра Кръстева. Животът на изпълнителката на „Луната спи“ се преобръща, когато

Намира смъртен акт на свое име и открива, че е осиновена

„През целия си живот съм се съмнявала, че това са истинските ми родители, но те никога не ми го казаха. Баща ми беше лекар, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази емоционална връзка помежду си. Дори чисто визуално не приличам на нито един от тях“, ще сподели тази неделя в „Търси се“ Нети.

Съпругата на Дони решава да разплете историята и стига до истинските си родители след ДНК-тест. Водещите Меги и Нели ще я срещнат с родната ѝ майка Джилда, която от 30 години живее в Германия и не е спирала да търси детето си.
От свой познат научава за рожденната дата на Нети и веднага усеща, че е намерила момичето си. В предаването ще бъдат излъчени кадри от първата среща между майка и дъщеря, сълзите, емоциите и обичта, които ги връхлитат, а двете си приличат поразително.

Нети е родена, когато майка ѝ е много млада

И времената, в които живее не й позволяват да задържи детето си. Следват години на мъка, страдание и търсене до...това лято, когато намира детето си, което е търсила 45 години.

Още по-невероятна е срещата на Нети с нейния баща. Това е актьорът Петьо Петков, от плевенския театър, който е баща и на Александра Кръстева. Нети и Петьо от години са една компания в почивките им на морето и се познават много добре. „Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха за грижите въпреки строгостта“, казва през сълзи Нети.

Коментари
Последни видеа