Ники Хилтън превърна дома си в къщата на „Прасенцето Пепа“

За рождения ден на дъщеря си

14 август 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Вярна на любовта към лъскавото и розовото, Ники Хилтън намери повод да се обгради в любимите си цветове. За рождения ден на дъщеря си тя превърна дома си в къщата на „Прасенцето Пепа“, съобщава The Daily Mail.

Малката Лили Гейс Виктория от брака ѝ с Джеймс Ротшилд навърши 3 години. За тържеството майка ѝ организира празник и преобрази дома им в стил „Прасенцето Пепа“.

Снимка: Instagram

Домът на магната Рики Хилтън, дядо на Лили, бе преобразен от опитни дизайнери, които го превърнаха в приказния свят на прословутото прасенце. Не само украсата бе в този стил, но и всички сладки и деликатеси. А аниматорите веселиха децата в градината на тематично парти.

Снимка: Instagram

На снимките, публикувани в Instagram, не се виждат лица – нито на таткото – Джеймс Ротшилд, нито на децата – рожденичката Лили и сестра ѝ Теди.
В едно интервю преди време Ники разказа, че още, когато за първи път е станала майка, е взела решение да ограничи достъпа на пресата и на папараците до семейството си.

„Не искам да показвам дъщерите си по памперс в социалните мрежи. Аз уважавам правото им един ден на личен избор“, каза тя.

Припомняме, че с Джеймс Ротшилд Ники се запознава на сватбата на модела Петра Екълстоун и Джеймс Станта. През август 2014 г. двамата обявиха, че са заедно, а на 10 юли 2015 г. узакониха връзката си, като сключиха брак в Лондон. За Ники това е втори брак.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа