Новите родители на 3 - все по-любопитни!

Не спират да питат и опитват, за да узнаят повече за света

26 юни 2019 г.

Снимка: Guliver/iStock

Когато бебешките години останат зад гърба на малкото дете, то не признава прегради, а се засилва и ги прескача, дори да го е страх! Животът му е като игра - винаги е готово за скок, независимо, че невинаги успява да се справи. 

Детето на три пада и става, може и да си поплаква, но не спира да опитва непрестанно, за да постигне желаното. То вече се съсредоточава, може да прави много неща, макар и понякога да се обърква, но пък по-често се справя. Разбира всичко и знае много, защото пита непрекъснато - така се става голям!

Такива сме и ние – Новите родители, а онова, което желаем, е да научаваме повече, да общуваме със сродни души и да предаваме тази любознателност на децата си. Да разбираме света по-добре, и да го пре(по)дадем нататък…

Благодарим на всички ви, с които споделяме общата кауза на Новите родители във всеки от тези изминали 1096 дни от раждането ни до днес – благодарни сме за подкрепата и приятелството, за коментарите и размислите ви, за усмивките, сърдечността и съпричастността, за вълнуващите теми и моменти, които правят живота ни по-цветен и по-слънчев!

Снимка: Shutterstock

Честит ни рожден ден, щастливи сме, че сме заедно!

Коментари
Последни видеа