Новият филм с Пенелопе Крус и Хавиер Бардем с единствена прожекция у нас

Сценарият е писан специално за любимия актьорски и житейски дует

12 октомври 2018 г.

Кадър от "Всички знаят", снимки: "Киномания"

„Бардем и особено Крус впечатляват в ролите, специално написани за тях. Тяхната химия, но и тяхната меланхолия за това, което е могло да бъде, са осезаеми“, пише Hollywood Reporter в ревю за филма „Всички знаят” на прочутия ирански режисьор Асгар Фархади.

Той откри фестивала в Кан тази година, ще бъде едно от горещите заглавия и на "Киномания 2018" ще представи. Единствената прожекция на „Всички знаят”, в рамките на фестивала ще бъде в зала 1 на НДК на 17 ноември от 19:00 часа.

Звездната двойка Пенелопе Круз – Хавиер Бардем, която гледахме наскоро в „Да обичаш Пабло“, играе главните роли в напрегнатия психотрилър за подозрения, пари и потомство. Партнира им обаятелният Рикардо Дарин, участват още Едуард Фернандес, Барбара Лени, Инма Куеста, Елвира Мингес, Рамон Бареа.

В центъра на историята, както ще видите и в трейлъра, е Лаура, която живее с аржентинския си съпруг в Буенос Айрес, но се връща в родното си село в Испания, заедно с децата си. Поводът е сватбено тържество. Неочаквани събития по време на престоя ѝ там разбулват семейни тайни, изненадващи реакции и изправят героите пред трудни психологически решения и тежък морален избор.

Смятан за един от най-амбициозните проекти на виртуозния режисьор, носител на две награди „Оскар” за чуждоезичен филм (за „Раздялата” и „Търговският пътник”), както и на „Златна мечка” от фестивала в Кан, „Всички знаят” е богат на нюанси, изключително въздействащ и озарен от великолепната звездна актьорска игра. Кино от най-висока класа.

Билетите за филма вече са в продажба на касите на НДК, както и онлайн на tickets.ndk.bg.

Коментари
Последни видеа