Новият трейлър на „Замръзналото кралство 2“ зове: Последвайте съдбата си!

Едно незабравимо приключение ни води из снежно-приказния свят на Елза и Анна

29 септември 2019 г.

На 22 ноември забравете миналото и последвайте съдбата си със "Замръзналото кралство 2"!
Шест години след като Замръзналото кралство се превърна в световен феномен и с приходи от 1,27 млрд. долара оглави класацията за най-касов анимационен филм на всички времена, Дисни ни канят на ново шеметно и незабравимо приключение в неповторимия, магичен и снежно-приказен свят на Елза и Анна.

Вижте трейлъра.

В "Замръзналото кралство 2", оставили зад гърба си турбулентните събития, разказани в оригиналния филм, двете сестри Елза и Ана, техните приятели и всички в Арендел живеят в хармония. Един ден обаче Елза започва да чува мистериозен повик и не след дълго кралството се оказва в опасност. За да възстанови нарушеното равновесие в дома им, Елза предприема опасно пътешествие далеч на север към източника на повика. Там е скрита древна тайна, която пази ключа за миналото и невероятните магични способности на Елза. Решени никога да не се разделят и заедно да се изправят пред лицето на опасността Анна, Кристоф, Олаф и Свен тръгват по нейните стъпки, готови да се справят с всичко, което предстои.

В Замръзналото кралство Елза се страхуваше, че силите ѝ са прекалено опасни за този свят... В "Замръзналото кралство 2"  ще се надява, че са достатъчни, за да го спасят. Любимите на деца и възрастни герои се завръщат и ще ни припомнят колко важно е семейството, а този път ще се срещнем и с нови приятели и опасности, които без съмнение ще превърнат Замръзналото кралство 2 в поредния огромен хит на Дисни. Част от новите герои можете да видите в най-новия трейлър на анимацията, а сред тях е и бъдещият любимец на по-малките зрители – очарователен саламандър, който обожава снежинките на Елза.

Режисьори на Замръзналото кралство 2 са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист заедно с Алисън Шрьодер. Продуцент на филма е Питър Дел Веко.

Припомнете си снежната магия, която ще ни завърти в още по-безпощадна вихрушка със Замръзналото кралство 2 в кината от 22 ноември на 2D, 3D и IMAX 3D.

 

Коментари
Последни видеа