Откриваме празничния сезон с „Ела, изпей!2 "

Нов незабравим филм, изпълнен с музика, танци и... много приключения

09 декември 2021 г.

Снимка: Форум Филм България

 

Любимите колоритни герои от „Ела, изпей! откриват празничния сезон с нов незабравим спектакъл, изпълнен с много музика, танци, настроение и... много приключения. 
Време е отново да бъдем заедно и да мечтаем смело.

Филмът  „Ела, изпей! 2“ отново ни среща с предприемчивата, оптимистично настроена коала Бъстър Муун и неговия звезден състав от колоритни музикални изпълнители, които подготвят най-грандиозното си шоу до момента. Има само една уловка: за да успеят, първо трябва да убедят най-известната рокзвезда на света, отказала се от сцената и живееща в пълно усамотение, да се присъедини към тях.

Срещаме колоритния Бъстър Муун в момент, в който той е решил да превземе Редшор Сити – блестящата световна столица на забавлението, представяйки изцяло ново шоу.
Без конкретна идея и още повече без предварителна уговорка, Бъстър и верните му спътници – многодетната майка Розита, рокаджийката Аш, чувствителният, но крайно неуверен Джони, срамежливата Мина и разбира се, на къде без фамозния провокатор Гюнтер успяват да се промъкнат с хитрост в офисите на световно известната компания Кристал Ентъртейнмънт, за да се явят на прослушване.
Това обаче не е достатъчно. Трябва им велика идея – „черешката“ на шоуто, и защо това да не бъде една от най-легендарните рокзвезди Клей Калоуей, който обаче никой не е виждал от петнадесет години?!
Но, когато имаш голяма мечта и си готов на всичко, за да я осъществиш, няма какво да те спре!

Откриваме празничния сезон с „Ела, изпей! 2“ в кината на 10 декември на 2D и 3D.

Вижте трейлъра.

Коментари
Последни видеа