Пилар Рубио и Серхио Рамос си казаха „да“

Вдигнаха сватба като от приказките

17 юни 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Капитанът на "Реал Мадрид" Серхио Рамос и жената на живота му - чаровната телевизионна водеща Пилар Рубио си казаха заветното „да“ на церемония като от приказките, съобщи сп. Hello. 
Двамата са заедно от 2012 г., имат и 3 деца, но едва сега стигнаха до решение да вдигнат сватба и то каква. Като от приказките. 
Пресата я определи като „сватба на годината“.

Влюбените избраха за събитието внушителната Катедрала на Севиля. 
Гостите пристигнаха в 16:00, а церемонията продължи до 18:30 часа.

Снимка: Guliver / Getty

Всички погледи бяха вперени в булката.
Придружена от баща си Пилар влезе в катедралата минути след като Рамос беше вече там, придружен от майка си, както повелява традицията. Той бе облечен в класически костюм и с неизменна широка усмивка. 
Пилар носеше с ослепителна рокля с много камъни на популярния дизайнер Зухаир Мурад.
А булчинският ѝ букет бе нетрадиционен – черни калии, които фотографите не пропуснаха да запечат на отделен кадър, като специален акцент.

Снимка: Guliver / Getty

В 19:20 ръка за ръка младоженката и младоженецът позираха пред фотографи с традиционната целувка.

Снимка: Guliver / Getty

Над 500 гости присъстваха на събитието. Сред тях Дейвид Бекъм и половинката му Виктория,  Лука Модрич, Кейлор Навас, Лукас Васкес, Серхио Бускетс, Жорди Алба и други

Пилар Рубио направи първи коментар малко след церемонията: „Беше емоционално. Разчувствахме се, когато видяхме как ни гледат децата. Заложих на черния букет, защото исках да почертая индивидуалността си и се получи перфектна смесица“.
Припомняме, че двамата има трима сина – Серхио-младши, Марко и Алехандро.

А младоженецът се пошегува в типичния за него стил: „Ходил съм на много сватби, но нито една не е била като моята. Любовта е тази, която движи света, а ние имаме невероятно семейство. Сега ни остава да се насладим, да сме щастливи и влюбени!“
 

Коментари
Последни видеа