Пинк: Следващата година ще бъде година за семейството ми

Певицата прави пауза в кариерата, за да се посвети на синовете си, които ще са ученици

16 ноември 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

След една твърде натоварена с изяви година през 2020 Пинк ще направи пауза, за да се посвети на семейството и на децата си. Това съобщи тя пред екипа на "Entertainment Tonight", цитирана от CNN.

Тя се появи на церемонията по връчването на музикалните награди за кънтри музика  заедно със съпруга си Кори Харт и двете си деца - Уилоу, който е на 8 г. и 2-годишния Джеймс.

Снимка: Guliver / Getty

Пинк излезе на сцената, за да изпълни "Love Me Anyway" с кънтри звездата Крис Стейпълтън. След изпълнението разказа колко натоварена е била тази година след излизането на албума "Hurts 2B Human" и промо турнето към него. Затова сега планира да се оттегли от музикалната сцена и през 2020 г. да направи пауза.

„Две години и половина непрекъснато правех музика. Уилоу се връща в училище, а Джеймс тръгва на градина. Следващата година ще бъде година за семейството и Кори ме подкрепя в това“, каза Пинк.

Тя обясни пред репортерите, че е забавно да води и децата си, защото има какво да видят и обича да е със семейството си.
През януари заедно със съпруга Кори Харт ще празнува 14 години брак.

„Кори е винаги с нас“, каза тя за съпруга си, който от състезател в професионалния мотокрос премина към състезания офроуд с камиони. - Кори ме следва навсякъде по света, а сега е негов ред“, каза тя.

 

 

Коментари
Последни видеа