Пинк за коронавируса: Това беше най-страшното нещо в живота ми

Певицата не можела да диша без инхалатор, синът ѝ вече няма температура

10 април 2020 г.

Снимка: Instagram Pink

Броени дни, след като пребори коронавируса, Пинк разказа за ада, през който са минали с 3-годишния ѝ син Джеймисън. В разговор с Елън Дедженерис, който не е в ефир заради карантината, но

Продължава да прави интервюта по телефон докато е по пижама на дивана

Звездата отсече: „Това беше най-страшното нещо в живота ми!“

Първо се заразил синът ѝ, а два дни след него и тя се събудила с чувство за смазваща умора. След това белите ѝ дробове сякаш блокирали. Пинк се обадила на детския лекар, но той ги посъветвал да останат вкъщи."Като дете имах тежка астма. Многократно съм била в болница заради това. Но от дълги години не ми се беше случвало. Някъде около 20 март една сутрин просто не можех да си поема въздух. Събудих се и не можех да дишам", казва тя и обяснява, че от години не била ползвала спрей за астма и инхалатор, но в края на март не можела да функционира без тях.

Тогава изпълнителката с най-здраво кроше в американския поп си направила тест за коронавирус и той излязъл положителен. "Казваха, че децата не са застрашени. Но ето, вижте, моят син е само на три години. Не само хората над 65 години могат да се заразят. Аз съм на 40", казва Пинк.

Много рано е да правим заключения

"Има толкова много хора, които не са могли да бъдат тествани. Мои приятели споделиха, че са прекарали подобно нещо през февруари", разказва още изпълнителката на Try. Тя е категорична, че всеки може да бъде герой като си остане вкъщи, мие ръцете си редовно и пазарува за възрастните си съседи. Пинк добави, че синът ѝ от два дни няма температура, а съпругът ѝ и 8-годишната ѝ дъщеря нямат никакви симптоми.

Коментари
Последни видеа