Пънк-годеж: Аврил Лавин и Мод Сън празнуват предстоящата си сватба

Парижки шик, торта на 3 етажа с черепи и неонова глазура

01 май 2022 г.

Снимка: Getty 

Преди три седмици 35-годишният музикант и продуцент Мод Сън впечатли всички като предложи брак на изгората си 37-годишната Аврил Лавин на фона на Айфеловата кула в Париж. Оказа се, че това е само началото на поредица от партита в чест на предстоящата сватбена церемония.
Звездите решиха да отпразнуват значимото събитие, заобиколени от семейство и приятели, включително рапъра Machine Gun Kelly.
Бъдещите съпрузи

нарекоха партито „предсватбено“,

пише Hello.
Организаторът на сватби на знаменитости Минди Вайс подготви събитието. За основна тема тя избра парижкия стил, вероятно защото Мод Сън избра именно в Париж да направи на певицата предложение за брак.
Класическата концепция обаче бе съчетана с пънк шик.
Специално за събитието беше приготвена триетажна торта, украсена с минифигурки на младоженеца и булка и неонова глазура.

Снимка: Instagram
И основният елемент на декорацията на масата бяха не само традиционните цветя и миниатюрните Айфелови кули, но и ... многоцветни черепи.

„Очаквам с нетърпение как ще започнем да се забавляваме заедно, да творим, да работим, да обикаляме, да растем“ каза Аврил за плановете за съвместно бъдеще.

Освен избраните гости, на сватбата присъства и общият им космат приятел  – кучето Чуко, с което двамата с удоволствие позираха на фотографа.
Булката и младоженецът сбъднаха тийнейджърските си мечти – на фотосесията бяха с еднотипни розови тоалети. Аврил в розова рокля-пачка с черни панделки около талията, а Мод Сън в костюм на розово райе.

Снимка: Instagram

„Веднага усетихме мощна, неустоима връзка между нас от първата седмица на съвместната ни работа в студиото. Точно там“, каза Аврил за началото на връзката ѝ с бъдещия си съпруг.

Двамата се срещат за първи път през 2020 г. по време на съвместната им работа по последния студиен албум на Лавин „Love Sux“.
А в началото на 2021 г. стана ясно, че имат любовна връзка.

За Аврил това ще е трети брак. През ноември 2019 г. тя се раздели със сина на египетско-американския милиардер Файез Сарофим - Филип (двамата не бяха женени).
Това беше първата ѝ сериозна връзка след възстановяването ѝ – преди няколко години ѝ поставиха диагноза животозастрашаваща лаймска болест, която се развила от ухапване от кърлеж. Аврил беше почти напълно парализирана, прекара много месеци в болнично легло и след като се възстанови, тя се разведе с Чад Крьогер, вокалистът на Nickelback, след две години брак.
Преди това тя беше омъжена за вокалиста на Sum 41 Дерек Уибли (бракът им продължи четири години - от 2006 до 2010 г.)

 

Коментари
Последни видеа

Всяко начало

09 декември 2022 г.