Под карантина: Радина Кърджилова прави бижута

Народният театър отказа да пренесе представленията си в социалните мрежи

17 март 2020 г.

Снимка: Instagram Radina Kardjilova

Актрисата Радина Кърджилова се присъедини към популярни имена от глидията като Теди Духовникова, Диана Димитрова и Наум Шопов в призива „Останете вкъщи“.

„Вкъщи с малък Сънчо.#StayHome“, написа половинката на Деян Донков в Instagram до умилителен кадър със спящият им син Христо.

Народният театър, от чиято трупа артистичното семейство е част, затвори врати със затягането на кризисните мерки за коронавируса и отказа да пренесе постановките си в социалните мрежи, за да не губи контакт с публиката.

Докато е под карантина Радина Кърджилова

Минава през рисуване, конструктори и автописти с 4-годишния Христо

Но отделя време и за новото си хоби – ръчно изработени бижута. Брюнетката, чиито талант познаваме от сериали като „Фамилията“ и филми като „Тилт“, създава ефирни колиета и гердани от материали като сребро, планински кристали, халцедон, розов кварц. Бутиковите ѝ творения могат да бъдат разгледани в социалните мрежи.    

Малкият Христо заема 90 % от времето на актрисата, но никога не е бил с нея на репетиция или на куклен театър. Кърджилова признава, че майчинството я е превърнало в по-спокоен и уверен човек, и вижда бъдещето си с още едно дете в семейството.

 

Коментари
Последни видеа