Поредно бебе в отбора на Хари Потър

Девон Мъри, екранният Шеймъс Финигън,  гушна син

05 януари 2021 г.

Снимка: Instagram Devon Murray

 

32-годишният ирландски актьор Девон Мъри, който изпълнява ролята на Шеймъс Финигън в поредицата за Хари Потър,  за първи път стана баща . Самият той съобщи добрата новина в социалните мрежи.

Любимата му Шанън Маккафри Куин му роди дългоочакван син. 
Бебето им се появи на бял свят на 2 януари и носи името Купър. 
Новороденото и майка му се чувстват добре.
„Толкова много се възхищавам на Шанън. Сега тя е моят герой. Толкова се гордея с любимата си за всичко, което е трябвало да преживее“, написа той

Снимка: Instagram 

„Нямам търпение и двамата да се приберете. Толкова е трудно да съм разделен от вас. Ще ви обичам завинаги до последен дъх“, трогателно написа актьорът.

Поздравленията от последователите му не закъсняха: „Поздравления ”,„ Какво щастие ”,„ Здраве за мама и бебето ”,„ Прекрасни новини ”, „Страхотно начало на годината, поздравления ” - написаха те.
Девън Мъри е един от 14-те актьори, който се появява във всяка от екранизациите по хитовата поредица романи на Джоан Роулинг. Той влиза в ролята на Шеймъс Финигън, който става любимец на публиката с това, че всеки път, когато се опитва да направи магия, всичко около него става в пламъци и дим.

Мъри започва кариерата си когато е едва на 12 години, но след 11 години в света на Хари Потър, макар и в една от по-малко важните роли, успява да натрупа значително богатство - над 1 милион долара.
Напоследък в Хогуортс, но извън снимачната площадка на култовата сага за Хари Потър, настана истински бейби бум. Припомняме, че наскоро актрисата Джеси Кейв, която играе ученичка от дома на Хари Потър в “Хогуортс” съобщи, че е бременна.
През май 2020 Рупърт Гринт, който изпълнява една от главните роли в поредицата, посрещна първото си дете.

Мона Всилева 

 

Коментари
Последни видеа