Прея сложи пръстен с диамант в Париж

Попзвездата се сгоди за колега музикант

24 ноември 2022 г.

Снимка: Instagram

Попзвездата Прея се сгоди за колегата си музикант Евден Димитров. Това издават снимките и постовете, които двамата пуснаха едновременно в в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

На кадрите се вижда изпълнителката на "Малките неща" в прегръдките на любимия, как сияе от щастие, а на ръката ѝ блести годежен пръстен с диамант.
Хаштаг под снимката обяснява повода: той гласи: #engagementring (годежен пръстен).

 

Снимка: Instagram

Двамата са си казали "Да" в Града на любовта - Париж.

"Това пътуване беше подарък от него за рождения ми ден и ме направи много щастлива. Сам е организирал абсолютно всичко. Изкарахме си много романтично, бяхме на велик концерт и си починахме, от което се нуждаехме много. Самото предложение за годежа и пръстена, дойде след като кацнахме в България. Прибрахме се, беше ни супер готино, не си представях друг начин, по който можеше да получа пръстен. Поне час след предложението не спрях да плача от щастие, а все още и той, и аз сме като омагьосани от случилото се и всичко, което предстои", написа Прея.

Евден е баскитарист и бивш баскетболист. Завършил е Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров". Участвал е в записите на много от албумите на известни музиканти, след които Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова, "Тринити" и др. А преди дни издаде и първия си авторски албум.
Двамата живеят заедно от 2018. Запознават се в звукозаписно студио и любовта им пламва с първия акорд.

 

Коментари
Последни видеа