Принц Джордж и принцеса Шарлот подкрепят родителите си на регата

По време на благотворителна гонка на King's Cup Regatta

09 август 2019 г.

Снимка: Chris Jackson/Getty Images

Принц Джордж и принцеса Шарлот се включиха в ежегодната благотворителна регата King's Cup Regatta, за да подкрепят родителите си – Кейт Мидълтън и принц Уилям. 
Британският принц Уилям и неговата съпруга Кейт се състезаваха в турнира по ветроходство край остров Уайт на Ла Манша, който набира средства за дейността на благотворителните организации под техен патронаж.

Синът на Кейт Мидълтън сложи капитанска фуражка, а дъщеря им - 4-годишната Шарлот не изневери на характера си – и пак показа език на публиката.

Снимка Chris Jackson/Getty Images

Това не е първото кралско събитие, на което Шарлот весели публиката като се плези. Това разсмя не само околните, но дори майка ѝ.

След като Кейт и Уилям се включиха в гонката, Джордж и Шарлот наблюдаваха състезанието като се движеха успоредно с тях на друга яхта, заедно с родителите на херцогинята – Майкъл и Керъл Мидълтън и други семейни приятели.

Снимка Chris Jackson/Getty Images

Принц Уилям финишира трети, а Кейт – последна, въпреки, че е опитна ветроходка. Така спечели символичен подарък – дървена лъжица, съобщава boatinternational.com.

 

Снимка:  Guliver / Getty 

„Купата на краля“ е връчена за първи път от крал Джордж Пети през 1920 година.

Мона Василева

 

 

 

 

Коментари
Последни видеа