Принц Хари и Меган Маркъл се завръщат в Обединеното кралство

Но не завинаги, а за да присъстват на няколко благотворителни събития

19 август 2022 г.

Снимка: Getty

За завръщането на принц Хари и Меган Маркъл във Великобритания се говори отдавна, но редките им посещения все още се ограничават едва до няколко дни, които те прекарват на Острова.
Този път се очаква херцогът и херцогинята на Съсекс да присъстват на благотворителни събития и след това да пътуват до Германия за годишните Игри на непобедимите. Изглежда, че са решили да комбинират плановете си в едно европейско пътуване. Говорител на двойката вече коментира това, като съобщи, че те са особено щастливи да посетят родината на Хари.

„Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, са щастливи да посетят няколко благотворителни организации, близки до сърцата им в началото на септември“, се казва в изявлението.

Не е известно дали те ще има време да посетят кралица Елизабет в Балморал, където тя традиционно почива и вероятно ще остане в шотландския си замък до септември-октомври.
Също така не е ясно дали двойката ще вземе със себе си двете си деца - 3-годишния син Арчи и 1-годишната дъщеря Лилибет, пише Hello.


Припомняме, че в началото на юни принц Хари и Меган Маркъл за първи път след преместването си с САЩ се появиха заедно с останалата част от кралското семейство на платинения юбилей от управлението на Нейно Величество. Те присъстваха на мащабния парад Trooping the Color и на празничната служба в катедралата "Сейнт Пол" .
Съпрузите дори представиха на кралицата  нейната правнучка Лилибет. Въпреки това, без да чакат края на тържествата, те набързо отлетяха за Америка, където сега снимат риалити шоу за собствения си живот.
Принц Хари и Меган Маркъл редовно потвърждават статуса на най-скандалната двойка на кралското семейство.
Наскоро Хари започна да съди британското вътрешно министерство, а също така възнамерява да издаде провокативни мемоари, с които може да разруши окончателно връзката си с Бъкингамския дворец.  
Преди няколко дни пък в публичното пространство се появи известна стриптизьорка, която иска да продаде на търг бельото на херцога. Тя твърди, че е получила слиповете по време на студентските палави вечери на херцога. 

Коментари
Последни видеа