Принц Хари влезе в костюма на Дядо Коледа

Поздравява деца-сираци за Рождество (видео)

21 декември 2019 г.

Снимка: стопкадър от видеото

След като си взе 6-седмичен отпуск от кралските си задължения Принц Хари, заедно с Меган Маркъл и синът им Арчи заминава за Канада.
Той обаче не остави без изненада за Рождество Христово  малките си приятели от благотворителния фонд „Scotty's Little Soldiers“ (Малките шотландски войници)

За децата, чийто родители са загинали по време на службата си във въоръжените сили, принц Хари записа обръщение.
Едноминутното видео, в което той влиза в ролята на Дядо Коледа, в истински костюм и бяла брада, снощи бе показано по време на официална вечеря на благотворителния фонд, съобщават британските медии.

«Да, аз прекрасно знам, какво значи за едно дете да загуби родител – това е невероятно тежко. Но също така знам, че всеки от вас, който помага на другия, го чака невероятна Коледа.
Аз разбрах, че тази година ще бъдете 190. Повеселете се заедно и заради всички нас. Деца, аз също така ви призовавам, да се огледате наоколо, за да разберете, че вие сте част от едно голямо и задружно семейство. Заедно всички сте по-силни. Вашите родители никога няма да бъдат забравени. Аз силно се надявам, че днес ще се тръгнете с огромна усмивка на лицето. Щастливо Рождество Христово и щастлива Нова година! "
, каза той.
Вижте и видеото.

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.