Принц Хари влезе в ролята на Спайдърмен, заради деца сираци

„Не се чувствайте виновни“, ги посъветва той в специално обръщение (видео)

07 декември 2022 г.

Снимка: Getty

Принц Хари записа видеообръщение към децата на военни, загубили родителите си. За да направи това, той облече костюма на Спайдърмен и изнесе реч, в която ги насърчи да се забавляват, макар че времената са трудни. 

Видеото е направено специално за Scotty's Little Soldiers, благотворителна организация, която подкрепя децата на загиналите британски войници.

Снимка: стопкадър от видеото

Трудно бе да се разбере кой се крие под маската, докато принц Хари не я свали, разсекретявайки самоличността си.

„Коледа е време, когато наистина, наистина нашите близки ни липсват и това е добре. Но в същото време може да се чувствате виновни, че се забавлявате без родителите си. Аз съм тук, за да ви уверя, че родителите ни винаги искат да се забавляваме, нали? Така че не се чувствайте виновни. Може да си прекарате страхотно, особено с тази общност на Scotty's Little Soldiers. Приятно изкарване и Весела Коледа“, призова той във видеообръщение.

В навечерието на премиерата на филма на Меган Маркъл и принц Хари за Netflix отношенията им с други членове на кралското семейство ескалираха, припомня Hello.
Още в началото на месеца принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха на посещение в САЩ (за първи път от 2014 г.), за да установят отношения с американците и да спечелят сърцата им. Но вниманието на пресата беше отклонено от пускането на трейлъра на филма на двойката от Съсекс. Много медии го нарекоха открита война между бившите братя и техните семейства.
 

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.