Приянка Чопра заведе бебето на първо пътешествие със самолет

Актрисата показа Манхатън на 9-месечната Малти Мари

23 септември 2022 г.

Снимка: Instagram

40-годишната актриса и модел Приянка Чопра заведе новородената си дъщеря за първи път в Манхатън, Ню Йорк.
За 9-месечната Малти Мари това беше не само първото пътуване до голям град, но и първият полет с частен самолет, пише. Hello

Звездата сподели нови снимки – на кадъра и двете са облечени в пижами и позират на фона на градските пейзажи на Манхатън на прозореца на хотела. 

Снимка: Instagram

„Първото ни пътуване до Голямата ябълка“, написа Приянка под публикацията, придружавайки текста със сладки емотикони.

Снимка: Instagram

Припомняме, че Малти Мари - първородната дъщеря на Приянка и Ник Джонас, се роди през януари тази година благодарение на сурогатна майка. Бебето дойде преждевременно на този свят и прекара 100 дни в интензивното отделение. Едва след това младите родители успяха да гушнат дъщеря си.

През април звездите разкриха пола и името на момиченцето, а в началото на май споделиха дългоочакваната първа официална снимка на дъщеря си.
В края на август Приянка отново публикува снимка на момиченцето, но не показа лицето му.
Приянка Чопра и Ник Джонас се запознаха в началото на 2018 г. и два месеца по-късно решиха да се оженят. Двойката не се смути нито от различния произход, нито от 10-годишната разлика във възрастта.
Приянка и Ник се ожениха в първия уикенд на декември. Празникът продължи две седмици: първо в Джодпур, а след това в Делхи и Мумбай.

 

 

 

Коментари
Последни видеа