Ричард Гиър и съпругата му на разходка с 3-годишния син

Двамата отглеждат двама сина - Александър и бебе на година и половина, чието име не са съобщили

23 ноември 2022 г.

Снимка: Instagram

 

 

Съпругата на Ричард Гиър Алехандра Силва, за разлика от звездния си съпруг, активно поддържа акаунта си в социалните мрежи и от време на време пуска не само свои, но и семейни снимки. 

Сега тя сподели „слънчева“ семейна снимка. Не нея са тя Ричард и синът им Александър, който ще навърши четири години през февруари.

На кадъра няма лица, а само сенки, очертани от мекото есенно слънце.
Момченцето, което е снимано в гръб, минава през арката на къща, облечено в светъл пуловер, бежови панталони и зелени гумени ботуши.

Снимка: Instagram

„Татко, мама и Александър“, написа тя.

За Ричард Гиър бракът с Алехандра е трети, припомня Hello.

Снимка: Instagram

Гиър се запозна с испанската публицистка през 2014 г. на филмов фестивал, няколко месеца след като официално се раздели с модела Кери Лоуел.
По това време Силва е в процес на развод с Говинд Фридланд, син на американския минен магнат Робърт Фридланд. Тя няма никакво намерение да започва нова връзка. Но общите интереси в правната сфера ги сближават.
Папараците заснеха за първи път двойката през лятото на 2015 г. в Сицилия, където те имаха участие във филмовия фестивал в Таормина. По това време Ричард пази в дълбока тайна връзката си с Алехандра.
Силва е дъщеря на бившия вицепрезидент на футболния клуб Реал Мадрид. Въпреки разликата във възрастта от 33 години, двамата с Ричард бързо се сближават.
През февруари 2019 г. се ражда първият им общ син Александър. Няколко месеца след раждането му Алехандра отново забременява. А през април 2020 г. се ражда вторият им син, чието име двамата не са съобщили официално.
Гиър също има 22-годишен син Хоумър, а съпругата му 8-годишен син Алберт.

През януари 2022 г. семейството се премести в нов дом в Северен Салем.
Имението от червени тухли с жилищна площ от почти 3000 квадратни метра е струвало на 72-годишния актьор над 9,8 милиона долара.
За Гиър, чието богатство се оценява на 120 милиона долара, това не е най-голямата покупка. Но поддържането на нов дом и 35 акра земя, прилежащи към него, вероятно изисква значителни разходи. Вероятно затова актьорът пусна в продажба луксозната си резиденция Паунд Ридж, в която живееше повече от 20 години.

 

Коментари
Последни видеа