Рийз Уидърспун разказа за трудностите на майчинството

Актрисата призна, че не винаги се е справяла

18 септември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

45- годинашната Рийз Уидърспун има три деца и често говори пред медите за възпитанието им. Сега обаче в интервю за първи път върна лентата на спомените много назад, и разказа колко трудно ѝ е било в началото, когато е била съвсем сама и не е знаела как да се справя с първородното си дете, пише. Hello.

Големите - Ава и Дийкън, са от първия ѝ брак с актьора Райън Филип . Те са вече големи и самостоятелни, съответно на 22 и 19 години.
Най-малкият - Тенеси Джеймс, актрисата роди през 2012 г. от втория си съпруг- Джим Тот.

Снимка:  Instagram / reesewitherspoon

Сега Рийз е опитна майка с богат опит, но в началото ѝ е било много трудно, призна тя в интервю за телевизионното предаване The View.
Първото ѝ майчинство я изправя пред неподозиран трудности, защото ѝ се налага практически 

съвсем сама да се справя с всичко.

„Живеех далеч от майка си. Освен това тя работеше като медицинска сестра на пълен работен ден, а аз отглеждах новородено. Бях на 23 години. Нямах сестри, нямах лели. Бях сама в нов град, Лос Анджелис, и буквално нямах приятели. Плачех постоянно“ - каза актрисата.
Рийз призна, че въобще не е била готова за майчинство и не е знаела какво да прави с малкото си дете.

„Не знаех какво да правя,

когато бебето плаче цяла нощ. Ава не спеше през нощта до седмия месец и аз просто не знаех какво да правя. Мислех, че е постоянно гладна“ - призна актрисата.

Поглеждайки назад, актрисата съветва младите майки да не се колебаят да потърсят помощ.

„Искам само да кажа, че можете да се справите. Трудно е, но се опитайте да намерите приятели. Обърнете се към хората, които имат опит, не се страхувайте. Защото не можете да направите всичко перфектно сами“, съветва Рийз.

 

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.