Роби Уилямс получи син за Свети Валентин

Синът му е износен от сурогатната майка, която даде живот и на дъщеря му Коко

15 февруари 2020 г.

Снимка: Guliver / Gettty

Поп идолът Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд изненадаха феновете си с новината за раждането на четвъртото си дете.

Синът им е дошъл като очакван подарък за Свети Валентин

И е износен от същата сурогатна майка, която даде живот на дъщеря им Колет-Жасмин, наричана галено Коко. Присъствието на новото попълнение в семейството бе анонсирано от Айда с кадър в Instagram, в който са събрани крачетата на всичките им наследници.

„Забележете разликата. Днес празнуваме любовта по най-невероятния начин – със съкровището Бенедикт Ентховен Уилямс. Благословени сме да прегърнем сина си за добре дошъл и официално сме завършено семейство.“, написа актрисата.

Айда Фийлд износи първите две деца на Роби Уилямс – дъщеря им Теди (7)  и 5-годишният  Чарлс. През 2014 г. британската супер звезда си позволи екстраваганцата

Да превърне раждането на сина си в комедийно „направи си сам“ риалити

Заснемайки всички перипетии на половинката си с телефон. Семейните им забавления в родилното привлякоха вълна от хейт коментари и съчувствие към Айда, която в най-тежкия момент на контракции слушаше изпълнението на „Дисни“ хита Let It Go от страна на мъжа си. Наложи се довйката да излезе с официално изявление, в което споделя, че шоу програмата им в болничната стая се е случила с пълното съгласие на бременната Айда и им е доставила истинско удоволствие.

 

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.