Ронан Кийтинг очаква дъщеря

Съпругата му Сторм се шегува: След пет деца може да си направи вазектомия

17 февруари 2020 г.

Снимка: Instagram Ronan Keating

Поп звездата Ронан Кийтинг разкри, че със съпругата му Сторм очакват момиченце. Това е второ дете за двойката, която вече има 2-годишен син, и пето за бившият фронтмен на Boyzone, който има две дъщери и син от първия си брак.

Най-големият му наследник е на 20, а певецът е едва на 42.

„Винаги съм искала поне по едно дете от всеки пол и се чувствам благословена. Вече имаме общо пет деца, което е супер достатъчно. От тук натакък можем да помолим Ро да си направи вазектомия.“, пошегува се пред сп.OK! Сторм.

„Хората казват, че момиченцата са малки манипулатори и истински огън като поведение. Купър (б.а. малкият им син) е много благ характер и се страхуваме, че този път ще изтеглим късата клечка със своенравно дете.“, казва пред изданието Кийтинг.

Половинката му, която вече е избрала нетрадиционно име за бебето

 Е категорична: „Дори да ни се падне сладка проклетия, аз съм повече от щастлива, че ще имам момиче! Нямам търпение да я прегърна и да започнем да се опознаваме.“

Австралйската дизайнерка и изпълнителят на You Say It Best (When You Say Nothing At All) се запознават през 2012 г на снимките на X Factor, където той е ментор. Три години по-късно се женят на пищна церемония в Шотландия.

Коментари
Последни видеа