Сандра Бълок за децата си: „Когато постъпят в колеж, ще си купя квартира на същата улица“

За бъдещето на 9-годишния Луис и 7-годишната Лайла

15 февруари 2020 г.

Снимка: Instagram

Сандра Бълок рядко дава интервюта и още по-рядко снима и показва пред публика децата си - 9-годишния Луис и 7-годишната Лайла. 
Но в разговор с Дженифър Анистън тя повдигна завесата на личния си живот. Сандра влезе в ролята на журналист и проведе интервю с Анистън за мартенския брой на списание Interview, на което се снима за корица. И разказа някои подробности от личния си живот.

От разговора стана ясно, че през 90-те години и двете актриси са се срещали с един и същ партньор – звездата от сериала „Схватка“ - Тейт Донован и именно той ги запознава.
След това разговорът премина към децата.

Снимка: Guliver / Getty 
Бълок вече има стабилен стаж на майка. Припомняме, че и двете ѝ деца са осиновени. През януари 2010 г., заедно с тогавашния си съпруг, тв водещия Джеси Джеймс, с когото се развежда няколко месеца по-късно, осиновяват Луис, а две години след това тя осиновява и Лайла.

„Гледам тези, които имат деца и през цялото време си мисля: Всеки от нас се вълнува как правилно да ги отглежда – да им обясни кое е правилно и кое – не,  да им покаже как изглежда добротата, когато действително е трудно да я открием във всичко, което гледаме на екрана?“ призна Бълок. На което Дженифър отговори, че може да се опитваш как ли не да защитиш и опазиш детето си, но така или иначе един ден то ще навърши 18 и ще живее самостоятелно.

„Не и моите деца“ - отвърна в типичния си стил на майка-тигрица Бълок.

„Аз съм избрала места за колежи, в които могат да учат, защото там и за майка им ще е комфортно да живее. И съм им казала: Вие може да постъпите в един от тези три колежа, който си изберете, защото аз възнамерявам да си купя квартира и да живея на същата улица!“, каза тя.

Припомняме, че 54-годишната Бълок от 5 години има брак с фотографа Брайън Рендъл. Той страни от светската суета и въобще не се появява на червения килим редом със съпругата си, но отлично се разбира с децата и много обича да прекарва с тях свободното си време.

Мона Василева

.

 

Коментари
Последни видеа