Шакира заведе порасналите си синове в Дисниленд

Певицата сподели снимки от увеселителния парк във Флорида

13 януари 2022 г.

Снимка: Instagram

Шакира прекара новогодишните празници със синовете си - 8-годишния Милан и 6-годишния Саша. Седмица след празниците за съвместна почивка с децата тя избра Дисниленд в Орландо, Флорида, съобщава Hello.
Певицата не обича да афишира личния си живот в социалните мрежи, обичайно нe пуска снимки на децата в личния си профил в Instagram, но понякога нарушава това свое правило.
Сега тя сподели поредица от снимки, направени в увеселителния парк.
В кадрите тя позира в лъскавите уши на Мини Маус, след това с децата на фона на замъка на Пепеляшка.

Снимка: Instagram

„Незабравими моменти! Всички имаме нужда от малко въображение!“, написа Шакира на английски и испански под серия от снимки.

Съвсем наскоро, през декември 2021 г., тя стана член на журито на танцовото телевизионно шоу на NBC Dancing With Myself.
Съгласно условията на състезанието всяка седмица нова група танцьори от различни възрасти ще трябва да подготвя номер, като ще разполага с ограничен период от време.

Снимка: Instagram

Припомняме, че преди почти дванадесет години 44-годишната Шакира започна да се среща с испанския футболист Жерар Пике.
Двамата се срещат, докато тя снима клипа за песента си „Waka Waka (This Time for Africa)“ - официалната песен на FIFA World Cup 2010. А за участие в снимките е поканен и Пике.
Двамата се поглеждат и … става ясно, че са сродни души. Така пламва искрата между 31-годишния футболист и 10 години по-голямата от него попзвезда Шакира.
Още в началото на следващата година Пике и Шакира вече празнуват заедно рождения си ден – те са родени на една дата – 2 февруари. А няколко месеца по-късно певицата публикува обща тяхна снимка с надпис: „Представям ви моето слънчице!“

На 22 януари 2013 г. двамата влюбени стават и родители на малкия Милан, а две години по-късно, се радват и на раждането на неговото братче – Саша.
Футболистът обича децата и също рядко, но много трогателно, споделя снимки със синовете си.

Снимка: Instagram@3gerardpique
Наскоро защитникът на испанския футболен клуб "Барселона" разкри размера на заплатата си. Футболистът показа банково извлечение на страницата си в Twitter.
Оказа се, че през 2021 г. футболистът е спечелил 2,3 милиона евро. В същото време Пике добави, че това е само половината от това, което е трябвало да получи през миналата година.

 

 

Коментари
Последни видеа