Шарлот Казираги: Майчинството ме промени

Племенницата на Албер II разказа за децата си

05 декември 2022 г.

Снимка: Getty

36-годишната Шарлот Казираги, внучка на Грейс Кели и племенница на управляващия принц на Монако Албер II, води уединен живот в Париж.

Тя рядко се появява на светски събития и още по-рядко дава интервюта.
Разговорът ѝ с редактора на Town&Country е по-скоро изключение, отколкото правило. В откровен разговор Шарлот разказа как се е променил животът ѝ след раждането на двамата ѝ сина.

„Всеки ден преминавате през моменти, в които се притеснявате за децата си или те просто ви уморяват. Когато правиш много и си непрекъснато с децата дори не поставяш под въпрос факта, че те са най-важното нещо в живота ти“, казва Шарлот, описвайки опита си на майка.

Внучката Грейс Кели отбеляза, че след раждането на деца, първото от които е родено през 2013 г. от комика Гад Елмалех, отношенията ѝ с майка ѝ, принцеса Каролайн, са се променили.

Снимка: Getty

„Когато самата ти станеш майка, твоята собствана майка осъзнава, че не е единствената, която може да изпълнява тази роля. И е много освобождаващо. Много жени вярват, че имат и тази сила да дават живот, но това не е нещо, което дължат само на майка си. Разбира се, можете да мислите и по друг начин... Но връзката майка-дъщеря винаги е много сложна“, каза тя, отбелязвайки, че не обича да коментира личните отношения с майка си.

Друго нещо, което се е променило, откакто Касираги е станала майка, е нейният начин на обличане.
Гардеробът ѝ е богат на дизайнерски тоалети, но винаги, когато има възможност тя избира удобните дрехи и суичъри.


Снимка: Instagram
Не че непременно обичам да се обличам така, но с децата нямам време да избирам готин тоалет“, признава тя.

Шарлот обожава семейното четене - хоби, което Казираги успява да увлече и синовете си.

Големият, 8-годишният Рафаел, според нея, е запленен по класическата литература и сега чете "Малкият принц".
А малкият, 4-годишният Балтазар - синът на Шарлот и настоящия ѝ съпруг Димитри Расам - обожава историите за Зевс и Херкулес.

Коментари
Последни видеа