„Ще се разплача!“: Анджелина Джоли заведе Захара в колеж

Дъщеря ѝ ще учи в американския университет за афро-американски момичета

13 август 2022 г.

Снимка: Getty

 

Още едно пиленце от семейство Джоли-Пит напусна родителското гнездо. След най-големия осиновен син на Анджелина Джоли и Брад Пит Мадокс, който замина за Южна Корея да учи биохимия през 2019 г., 17-годишната Захара също влезе в университет.

Джоли обяви новината в социалните мрежи в началото на август. От септември момичето ще учи в колежа по либерални изкуства в Атланта, припомня Hello.
Spellman College не е просто учебно заведение. Това е първият американски университет за афро-американски момичета.

 


Снимка: Instagram

Анджелина закара дъщеря си в кампуса. По време на посещението си тя разговаря с вицепрезидента по студентските въпроси Дарил Холоман и с президента на самия колеж д-р Хелън Гейл.
„Направо ще се разплача! Още не съм започнала да плача“, каза актрисата, опитвайки се да опише чувствата си след навлизането на дъщеря ѝ в зряла възраст.

Брад Пит, който сега активно промотира новия си филм "Убийствен влак" , също не засъсня с поздравленията към осиновената си дъщеря. По време на една от американските премиери той коментира събитието и призна, че е невероятно горд и щастлив за Захара. И , че ще учи точно в този колеж.

Анджелина Джоли и Брад Пит имат шест общи деца. Те осиновиха Захара през 2005 г., като взеха момиченцето от сиропиталище в Етиопия.

Снимка: Instagram
Освен нея семейство Джоли има още две осиновени деца - 20-годишният Мадокс Шиван и 18-годишният Пакс Тиен, и три биологични - 16-годишната Шайло и 14-годишните близнаци Нокс Леон и Вивиен Марчелин.
Дълго време след развода бившите съпрузи се бориха за попечителство над потомството си.  Пет  години по-късно Брад Пит спечели делото и  сега те ги отглеждат заедно.
В края на юни стана известно, че Брад Пит е загубил битката за френската винарна, в която вдигнаха сватба.
Съдът в Лос Анджелис нареди на Брад и неговите сътрудници да предадат служебните документи на адвокатите на Джоли, за да може новият съсобственик на Chateau Miraval да влезе във владение.

 

Коментари
Последни видеа