Синът на Джоли и Пит ще учи в Южна Корея

18-годишният Мадокс заминава през август за Сеул

08 август 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Най-големият син на Анджелина Джоли и Брад Пит ще продължи образованието си в Южна Корея. Мадокс ще следва биохимия в престижен университет в Сеул, съобщава 
People.

На 5 август момчето навърши 18 години и в края на този месец ще напусне майка си, братята и сестрите, с които живя да този момент. Мадокс, който Анджелина Джоли осинови в Камбоджа, отдавна учи корейски език и се интересува от културата на страната.

Снимка: Guliver / Getty

„Анджелина ще се раздели с Мадокс още в края на август. Тя вероятно е много горда, че той ще следва, но и същевременно тъгува от раздялата, въпреки че прекрасно разбира, че той вече е пораснал. Мадокс е много близък с братята и сестрите си и те от време на време ще му ходят на гости“, пише People.
За решението на Мадокс да учи в Корея стана ясно още през ноември 2018 , когато Анджелина Джоли беше на посещение в Сеул, където в Комисията по въпросите на бежанците се провеждаха срещи на ООН.

Тогава Джоли и Мадокс посетиха няколко университета и разгледаха кампусите им, за да видят при какви условия живеят студентите там. Именно тогава изборът им бе колежът  Yonsei – това е най-старото учебно заведение в Южна Корея, основано през 1885 г.
Не е ясно какво е мнението на Брад Пит по въпроса за този избор. 55-годишният актьор не беше в добри отношения с осиновения си син. Именно споровете с него бяха сочени като една от причините за развода им с Анджелина.
Анджелина осиновява Мадокс през 2000 г. Той е роден в Камбоджа и първоначално се е казвал Рат Вибол. По това време Джоли се снима в „Лара Крофт: Томб Рейдър“. В Камбоджа актрисата започва и хуманитарната си работа – тя дори получава и гражданство в тази страна.
Когато Мадокс е на 7 месеца, Джоли го осиновява и го взема със себе си в САЩ . По това време тя е омъжена за Били Боб Торн , но след развода си получава еднолични родителски права. По-късно Брад Пит осиновява Мадокс. Няколко години след това Джоли и Пит осиновяват и момиченце от Етиопия – Захара.
Известно е, че децата на Джоли и Пит никога на са ходили на училище. Те се обучават вкъщи, затова имат възможност и да пътуват често. За тяхното обучение се грижат квалифицирани педагози, които ги занимават по различни предмети.
Преди време се появи информация, че образованието на децата не е систематично, заради честите пътувания. След развода обаче Джоли реши да посвети цялото си време на възпитанието на децата и ситуацията коренно се променя.
Актрисата купи къща в Лос Анджелис за 20 милиона долара и събра семейството си. Тя се стреми да е майка за пример и лично контролира обучението на децата. Те учат основните предмети – математика и четене, изучават чужди езици, а също така се занимават и с музика. Но всички учат различни чужди езици. Анджи им е дала възможност да избират кой език им допада най-много, пише deti.mail.ru.
Припомняме, че децата са 6 – Мадокс(18), Пакс (15), Захара (14), Шайло(13), и близнаците Вивиан и Нокс (11). След развода всички те живеят с Анджелина.

Мона Василава

 

 

Коментари
Последни видеа