След обвиненията в токсична работна среда: Елън Дедженерис иска да се оттегли от шоуто си

Историите за тежкия ѝ характер и безпричинното уволняване на хора сринаха имиджа на водещата само за няколко месеца

03 август 2020 г.

Снимка: Getty Images

Тв водещата Елън Дедженерис е на път да се превърне от любимка на Америка в едно от най-презрените лица на шоубизнеса. Животът ѝ се преобърна през последните три месеца, в които интернет пространството се наводни с негативни истории за трудния ѝ характер и изключително „токсичната среда“ на работа. Наложи се от

Warner Media да проведат и вътрешно разследване

За отношението към служителите в „Шоуто на Елън Дедженерис“. 62-годишната звезда иска да се оттегли от позицията на водещ, защото се чувства „предадена” от екипа, наводнил медиите с дискриминиращи случки за нея, съобщи сп.OK!
Източник заяви, че Елън смята, че е „привилегия“ да се работи с нея и е ядосана на служителите си, както и на широката общественост, че я обвиняват в подобно поведение.

"Тя знае, че понякога може да бъде трудна", продължава източникът, "но смята, че работи усилено и е изключително креативна и че е привилегия да работиш за нея и да бъдеш около нея." Елън е домакин на шоуто от 17 години. „Истината е, че тя знаеше какво се случва, това е нейното шоу“, твърдят запознати.
Дедженерис се извини на служителите в имейл, след като разследване разкри недостатъци в ежедневното управление на шоуто. В писмото тя заявява, че е

Ангажирана да гарантира, че това няма да се повтори

„Всички трябва да сме по-внимателни относно начина, по който нашите думи и действия влияят на другите и се радвам, че проблемите на нашето шоу достигнаха до мен“, добавя тя.
Бивши подчинени масово обвиниха телевизионната водеща в тормоз и непоносими условия на труд.

Сред тях са хора, уволнени заради отсъствие поради смърт на близък

Излезли в отпуск по болест или за „расово мотивирани обиди“. Според бивши служители Елън всеки ден си набелязвала някой, който да „мрази“, и буквално му вгорчавала живота. Тя била чувствителна към миризми и отказвала да разговаря с някой, ако той не си е взел от специално сложените за целта дъвки пред офиса ѝ.

Оказва се, че в шоуто на Елън има голямо текучество, тъй като никой не държи на служителите. Продуцентите били уверени, че винаги могат да намерят персонал, тъй като шоуто им е много популярно. В допълнение към Дедженерис, трима продуценти на шоуто бяха обвинени в създаване на "отровна" атмосфера.

 

Коментари
Последни видеа