Сталоун и Дженифър Флавин 24 години след сватбата

Публикуваха архивна снимка от важния за семейството ден

20 май 2021 г.

Снимка: Instagram

По повод 24 години от деня, в който известният холивудски актьор Силвестър Сталоун и моделът Дженифър Флавин си казаха „да“ и станаха семейство, съпругата му публикува архивна снимка от събитието.

Снимка: Instagram

„Честита 24-та годишнина от сватбата ни! Времето лети, но аз имам щастлив живот благодарение на жена си и семейството си“, написа актьорът.

Щастливият актьор не спира да разказва колко е щастлив със жена си и здравото семейство, което са създали, и използва всеки повод да ѝ благодари за три им красиви дъщери.
Припомняме, че Силвестър Сталоун сключва брак с Дженифър Флавин през 1997 г. Това е трети брак за актьора, който се оказа много успешен. Двойката има три деца - София е родена през 1996 г., Систин през 1998 г. и Скарлет през 2002 г.

 

Последователите в мрежата се възхищават на красотата на дъщерите на Сталоун и съпругата му. Той често публикува семейни снимка в личния си блог и не крие, че е много щастлив от изявите на момичетата. Наскоро пусна снимка на голямата си дъщеря София. Тя влиза в образа на Лара Крофт, а баща ѝ е телохранител.
От първия си брак Сталоун има двама сина: Сейдж и Серджо. По-големият почина през 2012 г., по-малкият страда от аутизъм.

 

 

 

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.