Теа Минкова в стрес, когато оставя бебето на роднини

На село с Наум Шопов се грижат за зеленчукова градина и сменят колата с каруца

01 август 2020 г.

Снимка: Instagram Tea Minkova

Половинката на звездата от „Откраднат живот“ Наум Шопов – Теа Минкова, призна, че от раждането на Амая не я е оставяла повече от четири пъти за обшо шест часа на роднини. 

Била е при баба ми, майка ми и сестра ми

За мен това е супер стрес, въпреки че тя не е плачлива и е лесно бебе. Детето вече си е свикнало да е с други хора, остана и аз да се науча.“, обясни моделът във влога им в YouTube. Той бе кръстен простичко „Селски“ и в него семейството гостува в Павел баня, където бабата на Теа има къща.

Двойката показа малката, но поддържана с любов зеленчукова градина в дома си, от която осигуриха тиквички, зелен боб, домати и краставици за менюто си. Забавен бе моментът, в който влязоха в курника на съседи, за да вземат яйцата директно от полога на кокошките и Наум извика от изумление, щом ги усети топли-топли в ръцете си.

Наум яде по 10 яйца на ден, кокошките едва ли ще му смогнат.

Подкачи го Теа. „Важното е, че те са добронамерени и няма петел. Точно в този курник ме е нападала фитка като дете. Вязох с едно фосфорисциращо яке, тя скочи директно на гърдите ми и от тогава имам страх.“, разказа тя.

Досегът с пресните яйца вкара семейството в спор принцеси ли се наричат филийките с яйца и сирене, или само Теа може да мине за кралска особа заради качествата си на кулинар, след което и Амая бе захранена с жълтък.  

Шопов, който освен актьор е и дипломиран лекар, и Минкова бяха планирали сватба през лятото, но противоепидемичните мерки осуетиха желанието да съчетаят купона си с друг голям семеен празник.

Коментари
Последни видеа