Тина Кунаки стъпи отново на подиума, година след като роди

Изваяното тяло на жената на Венсан Касел впечатли публиката

18 септември 2020 г.

Снимка: Instagram

Година след като роди Тина Кунаки се върна на подиума. Топ моделът дари с дъщеря Венсан Касел, но още преди Амазония да е навършила две години, Тина възобнови професионалната си кариера. И по време на бременността си тя се снима за модни издания, беше на корицата на списание Photo, а сега вече участва в модни дефилета

Снимките ѝ в социалните мрежи, будят възхищение. Нейните фенове са впечатлени от изящните форми на тялото ѝ, което е върнало предишните си пропорции.

Снимка: Instagram

„Истинска богиня! „, „Превъзходна е!“, „Каква красота“, „Като статуетка е!“ - това са част от суперлативите под нейния пост в Instagram.

И определено има защо.

Снимка: Instagram

Припомняме, че през август 2018 година  51- годишният Венсан Касел се ожени за 21-годишната Тина Кунаки. През януари 2019 стана ясно, че съпрузите чакат дете. А през април на бял свят се появи малката Амазони, която те старателно крият от обективите на папараците и предпочитат да не показват пред публика.
Медийният интерес около Тина се засили значително откакто тя е с Венсан и името ѝ започна да се появява често. Но тъй като 23-годишната майка е съсредоточена в грижата за малката си дъщеричка, тя не дава често интервюта. Затова пък двойката се явява често заедно по различни звездни събития.

Припомняме, че Венсан Касел живя 18 години с филмовата звезда Моника Белучи - една от най-красивите жени в света. През август 2013 г. Те сложиха край на брака си, а Венсан се премести да живее в Бразилия. С Тина Кунаки той се среща две години по-късно - през 2015-а.
 

Коментари
Последни видеа