Ути Бъчваров е с коронавирус

Шоуменът-кулинар няма симптоми и се чувства добре у дома

18 юни 2020 г.

Снимка: БНТ

Телевизионният готвач Ути Бъчваров е диагностициран с COVID-19. Той си направил тест в петък, след като изгубил вкуса и обонянието си. В момента създателят на кулинарния театър „Вкусна България“

 Се е изолирал в дома си без симптоми и е в добра кондиция

На 1 март водещията на „Бързо, лесно, вкусно“ по БНТ навърши 50 и в едно от редките си интервюта за личния живот сподели философията си за родителството. Той е баща на 3-годишните близначки Далия и Ружа, които с партньорката му Милена заченаха след продължителни инвитро опити.

„Не знам какъв баща съм. Смятам, че децата трябва да ми подскажат. Естествено, напътствам ги в някои неща, без да ги превръщам в амбициозни родителски проекти. Най-страшно е, когато родителят реши, че детето му е талантливо в една или друга област и нищо друго няма значение. Но това не означава, че детето не трябва да се пробва.“, казва Бъчваров.

Той иска да научи момичетата си на търпение и уважение към спомена

Това на първо място означава да имаш спомени. Искам да ги науча да са достатъчно търпеливи, за да имаме спомени заедно. Защото понякога децата и родителите са много нетърпеливи едни към други. Това е може би най-важният урок.“, казва дипломираният актьор.

 

Коментари
Последни видеа