Връщаме се на Пандора с „Аватар: Природата на водата“

Вижте трейлъра, който дава представа за фантастични епос

06 декември 2022 г.

Снимка: Forum Film Bulgaria 

Тринадесет годишното очакване приключи!
На 16 декември най-накрая ще се завърнем на Пандора с грандиозния киноспектакъл „Аватар: Природата на водата“ – продължението на мегахита на Джеймс Камерън Аватар, който през 2009 година завинаги промени света на киното и се превърна в най-касовия филм на всички времена.
Нетърпението отново да се потопим в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани някога.

Новият трейлър разкрива невероятните измерения на фантастични епос на Камерън и дава заявка за киноприключение, което отново ще предефинира представите ни за качествено и незабравимо киноизживяване.
Готови ли сте да се завърнете на Пандора?

Повече от десет години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато стара заплаха се завръща на Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите – "Аватар: Природата на водата" е разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.

Режисьор е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист заедно с Джош Фридман (Война на световете). В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Завръщаме се на Пандора с Аватар: Природата на водата от 16 декември в дублирана и субтитрирана версия.

 

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.