Всички принцеси на Disney са заедно в трейлър

Walt Disney ги събира в нова анимация

06 юни 2018 г.

За първи път заедно! Walt Disney обедини всички принцеси от известните си анимационни филми през десетилетията. Това става ясно от новия трейлът на "Ралф чупи интернет: Разбивачът Ралф 2" (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2). Филмчето е продължение на "Разбивачът Ралф" от 2012 г., пояснява Мениджър нюз

От кадрите се вижда, че героинята Ванилъпи, по време на приключенията си с екранния герой от първия филм Ралф, попада в невероятна бална зала, в която среща Елза (от "Замръзналото кралство"), Пепеляшка, Моана, Бел (от "Красавицата и Звяра"), Тиана ("Принцесата и жабокът"), Аврора ("Спящата красавица"), Мулан, Анна (от "Замръзналото кралство"), Ариел (от "Малката русалка"), Покахонтас, Жасмин (от "Аладин") и Снежанка.

При враждебното им посрещане Ванилъпи им казва, че и тя е принцеса, а те се усъмняват, като я питат дали има вълшебна коса (като на Рапунцел), вълшебни ръце (като на Елза), дали може да говори с животните, пострадала ли е от проклятие, магия... Тя казва "Не!".

"Смятат ли хората, че всички твои проблеми се разрешават от един голям, силен мъж, който се появява?", пита Рапунцел. "Да!". "Тя е принцеса!", отговаря Рапунцел. 

С това Disney критикува предишните си сюжетни линии в известните анимации за принцесите, основани на старите приказки, и внася известно застъпничество на жените към жените, доза шеговит феминизъм, отбелязва Би Би Си. 

Филмчето ще бъде на голям екран в Щатите на 21 ноември. От трейлъра се вижда също, че в него се появяват и Щурмоваци от "Междузвездни войни", както и магаренцето Йори от "Мечо Пух".

Коментари
Последни видеа