Юлияна Дончева: Синът ми преживя най-тежко карантината

Играхме и на футбол, но не можахме да му дадем това, което получава при контакта с другите деца

18 май 2020 г.

Снимка: Личен архив

Бизнес дамата и бивша тв водеща Юлияна Дончева призна, че да живее под един покрив с тъщата си за двумесечния период на карантината е била успешен тест за издръжливост на брака ѝ със Станислав Недков.

Най-тежко изолацията е преживял 6-годишният им син Станислав-младши

„Той има много енергия, структурата на баща си. Трябваше да играем и на футбол, и на „Не се сърди, човече“, с баща му спортуваха пълноценно. Но пак не можахме да му дадем това, което получава в контакта с другите деца. Търсеше връстниците си. Дано детските градини да заработят скоро.“, каза за bTV Дончева.

Тя не пропусна да похвали половинката си за

Далновидния подарък, който ѝ направил за Свети Валентин – пътека за бягане

„Сърдих му се дълго, защото сякаш намекваше, че не съм във форма. После дойде извънредното положение и тази пътека, поставена в средата на хола, се превърна в една от най-ценните ни придобивки. Направихме си график за ползване чак.“, сподели с усмивка бившата депутатка. В изолация тя се преоткрила като кулинар и изненадвала проятно семейството си със сладкиши всеки ден.

Юлияна Дончева стана родител за втори път на 44. Синът от първия ѝ брак – Йоан-Дако, е на 24. Стансилав-младши, който всичи галено наричат Стъки по тертип на татко му, обича преходите в планината и пътешествията. Дончева често е споделяла, че използва детето, за да прокара идеите си за приключения по света, тъй като Стъки, председател на ММА федерацията у нас, е заклет домошар.

Коментари
Последни видеа

Не чакай

18 януари 2021 г.