Звездата от „Великият Гетсби“ Кери Мълиган е бременна

За актрисата и съпруга ѝ фронтмена на Mumford & Sons Маркъс Мъмфорд това ще е трето дете

17 януари 2023 г.

Снимка: Getty

На церемонията по връчването на наградите AFI Кери Мълиган се появи в стилна черна рокля с ръкав пелерина, под която беше невъзможно да не се забележи, че актрисата скоро пак ще става майка. Филмът с нейно участие „Тя каза“ беше признат за един от най-добрите.
На червения килим 37-годишната актрисата, станало любима на публиката след ролята си на Дейзи Бюканън във "Великият Гетсби", сияеше, но и след церемонията не разкри подробности за предстоящото си майчинство.

Направи го нейният агент - сухо потвърди факта на бременността ѝ пред People.
 

Снимка: Getty

По-късно актрисата все пак разкри някои подробности.

Например, че тя и съпругът ѝ фронтменът на Mumford & Sons Маркъс Мъмфорд всъщност не са планирали трето дете.
Затова бременността на Кери била голяма изненада за цялото семейство.

„Въпреки това, когато всички се успокоихме малко, стигнахме до просто заключение - ако Бог дава такова щастие, не можете да го откажете“, призна Мълиган.

Заедно със съпруга си те отглеждат 7-годишната дъщеря Евелин Грейс и 5-годишния син Уилфред. Бебето, което актрисата чака, ще стане третото общо дете.

Снимка: Getty

Историята на връзката между Мълиган и Мъмфорд е много романтична.
Като деца те са били приятели и поддържали кореспонденция, но се срещнали лично много години по-късно. Това се случило на снимачната площадка на черната комедия Inside Llewyn Davis. Там започва романса им, който след 9 месеца отвежда и двамата до олтара.
Сватбата им се състои във ферма в Англия през април 2012 г. И три години по-късно се ражда дъщеря им Евелин Грейс.
В интервю, което Кери даде като част от промоционалното турне на филма „Тя каза“, актрисата призна, че първото изживяване на родителството не е било най-лесното за нея – Мълиган е имала тежка следродилна депресия и „се е чувствала много самотна, уплашена, объркана."

Коментари
Последни видеа