Атанас Месечков сменя памперси в ритъма на бачата

Давид се родил на годишнината от сватбата, летял до Париж на два месеца

14 януари 2020 г.

Снимка: Instagram

Танцьорът Атанас Месечков, който зрителите познават от риалити шоута като Dancing Stars и VIP Brother, показа качества на всеотдаен баща с кадър в социалните мрежи. „Денят на татко“, написа хореографът до умилителната снимка, в която гушка 3-месечния си син Давид с шише мляко в ръка.

Месечков  разделя вниманието и любовта си между четири деца

От първата връзка на съпругата му Кремена той обгрижва двама тийнейджъри, а малката им дъщеричка Айлийн е на 2 г.

Повята на Давид е истинска благословия в семейството, тъй като след третото дете Кремена дала  ултиматум на съпруга си – ако бебето не се получи, остават в настоящата конфигурация и забравят за подновяване на опитите.
В последния месец от "договорката" им специалистката по генетика забременяла, а Давид се родил на годишнината от сватбата им – 23 септември.

На два месеца малкият се качил за пръв път и на самолет до Париж, където Наско завел съпругата си за рождения ѝ ден.

С появата на Давид малката Айлийн започнала да ревнува

„През първия месец тя сякаш искаше да го елиминира, лягаше върху него. Или го галеше с едната ръка, а с другата го стискаше, и си мислеше, че не я виждаме. Тази фаза отмина бързо.“, сподели в интервю за Нова тв Месечков.

Формулата за оцеляване в работен режим с четири деца той вижда в помощ от баба и стройна организация на времето.
В момента танцьорът се готви за световното първенство по бачата в Колумбия през декември и менажира училището си по танци. Именно там се запознали с Кремена. Двойката вдигнала сватба два месеца след първата си среща и вече три години живее хармонично.

Коментари
Последни видеа