Методите за възпитание на многодетната майка Наталия Водянова

Тя не разрешава на синовете и на дъщеря си да плачат, казва тяхната баба

Антоан Арно и Наталия Водянова на дефиле на Louis Vuitton в Париж през октомври 2016

Снимка: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images

Петте деца на Наталия Водянова растат много послушни, а супермоделът се придържа към по-строги методи на възпитание, твърди нейната майка Лариса Викторовна, а letidor.ru разкрива подробности.

"В семейството на Наташа детските сълзи са табу. Даже малкият Максим и бебето Роман могат да се разплачат само, ако нещо ги боли. Сълзи от обиди или огорчения не съм видяла, децата са много позитивни“, твърди Лариса Викторовна.

Тя смята, че семейството на дъщеря ѝ е удивително и се радва, че родителите умеят да създават приятна атмосфера винаги.

"Децата са много, но никое от тях не повишава глас. И не защото се държат безупречно: децата са деца, и може да правят пакости. Колкото и да са малки, знаят къде е допустимата граница. Те чуват често изразът „не трябва“ и не го възприемат враждебно. Това е така, защото всяка забрана им се разяснява задължително“, разказва майката на Водянова.

По нейни думи Наталия е по-строга с големите деца, защото те разбират повече от хлапетата. Всичките деца са приятели помежду си, макар да имат съвършено различни характери.

Най-големият Лукас, на 15 години, вече общува с майка си като с равна и държи на мнението ѝ. Единствената дъщеря на модела – Нева скоро ще стане на 12 г. и се държи като млада лейди с безупречни маниери. Момичето предпочита да рисува пред буйните игри. Най-активен расте 10-годишния Виктор, за когото Лариса Викторовна твърди, че прилича на нейния баща, на когото е и кръстен.

2-годишният Максим вече знае всички букви и дори чете по малко, а малкият Роман, който ще навърши годинка през юни, расте спокойно, усмихнато и добронамерено дете.

„Майка им за тях е светлина в прозореца, а те за нея са най-главното в живота. Тя се старае да бъде всяка свободна минута с тях и никога не изключва телефона си, за да може винаги да общува пълноценно с децата.“

За 35-я си рожден ден, който бе на 28 февруари, красивата рускиня, покоряваща модния подиум, получила от децата си рисунка с пейзаж от нейния роден град Нижни Новгород.

Водянова е известна не само с успешната си кариера на модел, но и със своята благотворителна дейност.

Три от петте ѝ деца - Лукас, Нева и Виктор са от брака с британския аристократ Джъстин Портман. Малките момчета Максим и Роман са от връзката на Наталия с нейния любим Антоан Арно, френски бизнесмен и шеф на модния бранд Berluti.

Еми Спасова

Коментари
Последни видеа