Анджелина Джоли на тайна среща с Брад Пит

Обсъждат попечителството над децата

23 септември 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty

Анджелина Джоли поиска тайна среща с Брад Пит, за да обсъдят отново попечителството над децата 
За първи път бившите съпрузи се събират заедно, откакто са се разделили в опит да изгладят противоречията. Срещата, която се е състояла в дома на Джоли, е била успешна. Двамата са се разбрали да следват плана, който им е предложил съдът, съобщава AoL.

Анджелина смята, че е дошло време да се опита да охлади страстите, а Брад Пит с облекчение приема решението ѝ. Той отдавна е готов на диалог с бившата си съпруга, съобщава изданието, позовавайки се на вътрешен източник.
„Брад винаги е искал мирно решение на конфликтите и сега има реални шансове това да се случи. Вероятно е настъпил моментът двамата да съдействат за една по-спокойна обстановка, в която деца им да растат.“.

Припомняме, че 43-годишната Анджелина и 54-годишният Брад имат 6 деца: 17-годишния Мадокс, 14-годишния Пакс, Захара на 13, Шайло на 12 и 10-годишните близнаци Нокс и Вивиен.
Разводът им се проточи заради попечителството над децата. Първоначално Анжделина искаше пълни и еднолични права върху децата, а Пит настояваше да са равнопоставени.
А наскоро актрисата обвини Брад Пит, че не плаща издръжка на децата, което адвокатът му опроверга.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа