Ашли Греъм откровено за майчинството

След всички години в модата, никога не съм знаела, че еднократното бельо ще ми стане любима дреха

14 февруари 2020 г.

Снимка: Instagram

32-годишната Ашли Греъм, световно известна като „модел размер +“ , не се притеснява нито от размерите на тялото, нито от промените, свързани с бременността и раждането - наднормено тегло, целулит ... и всички физиологични и не дотам привлекателни подробности, за които известните, пък и не само те, не искат да говорят.
През август месец тази година тя обяви с пост в Instagram, че със съпруга ѝ Джъстин Ервин очакват първото си дете. През бременността си Ашли водеше он-лайн дневник. И всички нейни 10 милиона последователи знаеха как се променя фигурата ѝ всеки ден.
Тя не се притесняваше да показва наедрялото си тяло, когато призна, че въпреки йогата и упражненията, е качила 20 килограма. Това обаче въобще не я притеснява. 
Тя показа и другата страна на майчинството. Тази, която повечето жени старателно пазят в тайна. 
Ашли стана майка на момче в края на януари тази година. И веднага призна през своите последователи в социалните мрежи:

Снимка: Instagram 

"Нашият живот се промени към по-добро", написа в story в Instagram моделът. 
Стана ясно, че тя е родила сина си у дома, с помощта на дула, а съпругът ѝ -операторът Джъстин Ървин и присъствал на щастливото събитие. Сълзите в очите му дали сила на Ашли да изведе максимално леко момченцето на бял свят, призна самата тя.

Снимка: Instagram 

Няколко дни по-късно Ашли ни впечатли с друго признание:
„Вдигнете ръка, ако не сте знаели, че ще трябва да сменяте и своя памперс", пише Ашли под снимка, на която показва за първи път тялото си след раждането. И с чувство за хумор разсмя последователите си в социалните мрежи като показа следродилното си бельо, което тя шеговито нарича „памперс за майки“.

"След всички години в модата, никога не съм знаела, че еднократното бельо ще ми стане любимия тип дреха, но ето какво се случи", шегува се тя, за да премине към по-сериозната тема.

"Никой не говори за възстановяването и излекуването (да, дори за мръсните части), през които минават младите майки. Готови ли сте за серия от беседи. Исках да ви покажа, че не всичко са цветни, пъсти дъги и пеперуди. Научих и за трудностите, през които минават младите майки. А всико, което узнах по време на беседите, ме спаси ", допълва тя. И благодари на близките си за помощта, разговорите и подкрепата.

Коментари
Последни видеа