Бременната Ема Робъртс с фотосесия за Cosmopolitan

Актрисата скоро ще стане майка

16 ноември 2020 г.

Снимка: Instagram

29-годишната Ема Робъртс е първата бременна знаменитост, която украси корицата на американското издание на Cosmopolitan, съобщи CNN.

Актриса от „Зловеща семейна история“ стана звезда на фотосесията и даде специално интервю за изданието, в което разказа подробности за бъдещото майчинството.

Снимка: Instagram

Припомняме, че още в края на юли се заговори, че чаровната дъщеря на Ерик Робъртс и племенница на Джулия Робъртс очаква своята първа рожба от 36-годишния актьор Гарет Хедлънд.
Самата тя го потвърди в края на август, когато пусна своя снимка в бяла рокля и закръглен корем в Instagram.
А сега призна, че непрекъснато се чувства гладна и уморена. 
“През някои дни това е истинско изпитание. Но тази година за всички, макар и по различен повод, е изпитание."
Добрата новина за Ема, е че вече има много свободно време.
„Толкова много свободно време никога не съм имала, откакто навърших 12 години“, пошегува се актрисата.

Снимка: Instagram

Звездата признава: „Дори, когато бях малка, обожавах децата. Умолявах майка си да ми роди братче или сестричка. Когато навърших 16, смятах, че на 24 години вече ще имам мъж и дете.“

Бременността на Ема Робърс въобще не настъпв лесно. Актрисата разказа, че дълго време е страдала от ендометриоза. Поставят ѝ диагнозата, когато е на 20 години. Тогава лекарят ѝ обяснил, че това обикновено значи безплодие. Дори я съветват да замрази яйцеклетки, както и да обмисли други варианти за майчинство.

Ема връща лентата назад: „Започнах да разговарям с други жени за безплодието, ендометриозата, за страха от майчинството. И бях така благодарна да разбера, че не съм единствената.“

Актрисата не само се справя със страховете, но успява и да забременее.
„Това звучи банално, но щом престанах да мисля за това, забременях. Но дори тогава, не исках много да се надявам. Аз знаех, че бременността може да завърши зле и няма да съобщя това в Instagram."


Снимка: Instagram

„Благодарение на бременността аз разбрах, че единственият план е нищо да не планираш“, каза тя.

Мона Василева

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.