Бритни Спиърс в трескава подготовка за сватбата със Сам Асгари

Каква ще е сватбената рокля и годежният пръстен

12 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Бритни Спиърс рязко промени живота си, откакто не е под опеката на баща си. Съдът сложи край на попечителството му, което продължи 13 години. 
Веднага след решението на съда, Бритни замина на почивка на океана и се сдоби с нов смартфон и таблет, пише Hello.
Преди два месеца Бритни Спиърс

каза „да“ на любимия си Сам Асгари

и сега активно се подготвя за предстоящата сватба.
Досега бяха известни малко подробности. Например, че годежният ѝ пръстен е с четирикаратов диамант. Той е изработен от нюйоркския бижутер Роман Маляев. Направен е по поръчка и се твърди, че "е единствен по рода си".

Сега станаха ясни и любопитни факти за сватбената рокля на Бритни.
Самата тя разказа за нея в Instagram.

Снимка: Instagram

„Не, това не е моята сватбена рокля ... Донатела Версаче ми шие сватбена рокля.
Лека нощ, момчета“
, написа певицата.

Но не разкри други подробности.

Снимка: Instagram

Припомняме, че Бритни Спиърс и Сам Асгари се сгодиха в средата на септември. А сватбата тепърва се организира. Според запознати, заради страстта на Бритни към безлюдните острови, церемонията ще е на Хаваите. Тя планира да покани само онези, които я подкрепиха по пътя ѝ към свободата: Парис Хилтън, Мадона, семейство Кардашиян, Майли Сайръс, Шер и др.
Сватбата вероятно ще е в началото на декември, когато певицата ще бъде напълно свободна.
Бритни и Сам се запознаха на снимачната площадка на видеото за Slumber Party преди около пет години. По-късно Спиърс разказа в интервю за началото на връзката с Асгари.

“Озовахме се в една стая, където трябваше да седим заедно 20 минути и да чакаме да започнат снимките. Там бяхме сами и трябваше да поговорим. Той, разбира се, знаеше името ми, но изобщо не ме познаваше като човек. Започнахме да говорим за различни неща, които и двамата харесваме. Например за сушито. И тогава решихме, че ще отидем един ден да хапнем суши заедно. Затова реших да му дам моя номер."

Коментари
Последни видеа